MHP’den Bursa'daki din görevlilerine çağrı: Dua ve desteklerinizi bekliyoruz

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, din görevlilerine mektup gönderdi: Güçlü MHP, güçlü Türkiye demektir. Bu anlamda dua ve desteklerinizi bekliyoruz.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - MHP Genel Sekreteri, Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Bursa'daki din görevlilerine mektup gönderdi.

“Kıymetli Hocam” seslenişiyle başlayan mektupta, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi hatırlatıldı, “O karanlık gecenin en yakın şahitleri aziz din adamlarımızdır. Minarelerden selalarla milleti ilk olarak kıyama davet eden sizlerdiniz. Okunan her sela milli birliğin sedasıydı. 15 Temmuz hain darbe girişime kahramanca karşı durdunuz. O gece her bir din adamımız bir Sütçü İmam'dı, bir Börekçizade Rıfat Efendi’ydi” denildi.

15 Temmuz sonrası Anayasa değişikliği ile milli bir duruşla anayasanın hâkim kılındığı ifade edilen mektupta, “Tüm bu yaşananlardan sonra millet aklı, cumhur ittifakı demiştir. Biz de buna kayıtsız kalamazdık. Ecdadın emanetlerini omuzlarımıza aldık, geleceğe yürüyoruz. Asla durmayacağız. Cumhuriyet’in kazanımlarıyla, şerefli mazimizin anılarıyla büyüyoruz. Buna kararlılıkla devam edeceğiz. Diyoruz ki, cumhur ittifakı millet aklı, güven ve huzurun teminatıdır” denildi.

DUALARINIZI BEKLİYORUZ

24 Haziran 2018 Pazar Günü Türkiye’nin tarihi bir seçime gittiği belirtilen mektupta, “Cumhur ittifakı olarak; Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Şayet MHP, TBMM’de güçlü olursa, aziz vatandaşlarımız her anlamda geleceğinden ümitli olacaktır. Güçlü MHP, güçlü Türkiye demektir. Bu anlamda dua ve desteklerinizi bekliyoruz” denildi. (DUVAR)

Etiketler MHP mektup Bursa seçim Dua