Hulusi Akar: Ege ve Doğu Akdeniz’de bir oldubittiye asla izin verilmeyecek

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, denetleme sırasında yaptığı konuşmada Ege Denizi ve Doğu Akdeniz'de yaşanan gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Akar, "Oldubittiye asla izin verilmeyecek, bunun için gerekli her türlü tedbir kararlılıkla alındı" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Gölcük ve Gelibolu bölgesinde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) yapılan açıklamada, Hulusi Akar'a Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal'ın da eşlik ettiği belirtildi.

Açıklamada, Hulusi Akar'ın, Ege Denizi ve Doğu Akdeniz'deki gelişmeleri değerlendirdiği kaydedildi. Akar'ın "Ege Denizi’nde ve Doğu Akdeniz’de bir oldubittiye de asla izin verilmeyeceğini, bunun için gerekli her türlü tedbirin kararlılıkla alındığını, bundan sonra da aynı kararlılıkla alınmaya devam edileceğini" söylediği aktarıldı.

Açıklamada, "Orgeneral Akar, ayrıca konuşmasında FETÖ’den arındıkça Türk Silahlı Kuvvetlerinin etkinlik, caydırıcılık ve saygınlığının arttığını bir kez daha vurgulamıştır" denildi. (HABER MERKEZİ)