Çiftlik Bank'ın reklam yüzlerinden oyuncu Mehmet Çevik: Keşke o reklamı yapmasaydım

Oyuncu Mehmet Çevik, Çiftlikbank reklamlarında yer aldığı için pişman olduğunu belirtti. Çevik, "Keşke o reklamı yapmasaydım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Binlerce insanı 1 milyar liradan daha fazla dolandıran Çiftlik Bank'ın reklam yüzlerinden oyuncu Mehmet Çevik, 'duruşu net bir sanatçı olduğunu savunurken, bunun için yıpratıldığını iddia etti. Saadet zincirine hiç para yatırmadığını belirten Çevik, "Keşke o reklamı yapmasaydım" diyerek pişmanlığını dile getirdi.

Habertürk'ten Bülent İpek'e konuşan Çevik, "Meşru olduğunu düşündüğüm bir projenin tesis açılışlarında durdum ama sisteme katılmadım. Bu bir üretim sahasının açılışıydı. Kendimi şöyle mağdur hissedebilirim, ruhsatlı ve yasal olduğunu düşündüğüm bir işin basın ayağında bulundum. Ben hayatını ilkeli yaşamaya çalışan bir adamım.Sadece medya alanında reklam anlaşması yapmıştım. Ocak ayında yeni üye alımı durdurulmuştu. Bir dolandırıcının pervazında ‘Sağduyulu bir yerde duruyorum’ demek artık içimi rahatlatmıyor" dedi.

"Hayatım boyunca kolay kazancın eşiğinde durmadım" diyerek para yatırmadığını belirten Çevik açıklamalarını "Gönül verdiğim mesleği yaparken dolandırıcılar grubunun içine düşmek çok üzücü. Eğer ortada bilmediğim için bir suç oluşmuşsa bu tabii benim için vebal haline gelir. Hayatım boyunca menfaat için eğilmedim. Açılış fotoğraflarında yer almamın bu kadar konuşulması galiba duruşu net bir sanatçının yıpratılmasına yönelik bir politikanın ürünü" sözleriyle bitirdi.