PKK'den gözaltına alındı, 'En büyük komutan, Recep Tayyip Erdoğan' diye bağırdı!

Konya'da PKK'ye yönelik olarak düzenlendiği açıklanan operasyonda gözaltına alınan Aziz B. sağlık kontrolüne götürülüşü sırasında, "Türkiye için canımı feda ederim. En büyük komutanım, Recep Tayyip Erdoğan. En büyük komutan, Recep Tayyip Erdoğan; bunu herkes bilsin" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Konya'da, bugün yapılan ve polisin PKK'ye yönelik olduğunu açıkladığı operasyonda, 8 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan Aziz B. (35), sağlık kontrolüne getirildiği sırada, gazetecilere "Türkiye için canımı feda ederim. En büyük komutan, Recep Tayyip Erdoğan; bunu herkes bilsin" dedi.

Özel Harekat polislerinin de katıldığı ve sabah saatlerinde düzenlenen operasyonda 10 adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Baskınlarda 8 kişi, gözaltına alındı. Ekiplerin, 2 kişiyi daha aradıkları öğrenildi.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Aziz B., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Vatanımı seviyorum. Türkiye'mi çok seviyorum. Vatanıma canım kurban. En büyük, Türkiye Cumhuriyeti. Türkiye Cumhuriyeti, çok büyük bir ülkedir. Türkiye için canımı feda ederim. Kimler üzerimizden isim yapıyorsa Türkiye Cumhuriyeti tektir. En büyük komutanım, Recep Tayyip Erdoğan. En büyük komutan, Recep Tayyip Erdoğan; bunu herkes bilsin" dedi. Şüphelilerin, Terörle Mücadele Şubesi'ndeki sorgularının sürdüğü bildirildi. (KONYA/DHA)

Etiketler Erdoğan PKK komutan