Akdağ, CHP ve MHP'yi ziyaret edecek

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, çocuk istismarının önlenmesi düzenlemesine destek için bugün CHP ve MHP'yi ziyaret edecek. Akdağ, ÇİM'lerin toplam etki alanının nüfusun yüzde 100'üne ulaşmasını da hedeflediklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çocuk istismarının önlenmesi için getirilecek düzenleme üzerinde 6 bakanlık çalışma yaparken, bugün iki önemli ziyaret gerçekleştirilecek. Başbakan Yardımcısı Akdağ, çocuk istismarının önlenmesine yönelik düzenleme konusunda CHP ve MHP'yi ziyaret edecek.

Akdağ, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bugün MHP ve CHP gruplarını ziyaret edeceğim. Böyle kötü bir fiili işlemiş sonra da yavrumuzun hayatına kıymış birisi için doğrusu ağırlaştırılmış müebbet düşünüyoruz'' dedi.

Başbakan Yardımcısı Akdağ, Çocuk İzlem Merkezleri'yle ilgili de konuştu: "Sağlık Bakanlığımız, Çocuk İzlem Merkezleri'nin (ÇİM) 2018'de toplam etki alanının, nüfusun yüzde 78'ine ulaşmasını hedeflemişti. Şöyle bir karar aldık; nüfusun yüzde 100'üne ulaşacak. Bütün illerimizde ÇİM'leri yaygınlaştıracağız."

(HABER MERKEZİ)