Orhan Miroğlu'nun oğlu vefat etti

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun 25 yaşındaki oğlu Zerdeşt Miroğlu uzun süredir tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybetti. Miroğlu'nun cenazesi Mardin'de toprağa verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Orhan Miroğlu oğlu Zerdeşt Miroğlu'nun hayatını kaybettiğini bu sabah sosyal medya hesabından duyurdu. Miroğlu şunları söyledi: ''Zeromun kalbi, yaşadığı acılara daha fazla dayanamadı ve bu sabah sustu. Hayatın anlamını ondan öğrendik. Zeromu, mutlu zamanlarındaki bu fotoğrafla uğurluyoruz. Kalbinde Zerdeşt sevgisiyle ve hatıralarıyla yaşayacak olan herkesin başı sağolsun."

Ankara’da Liv Hospital’da bu sabaha karşı hayatını kaybeden 25 yaşındaki Zerdeşt Miroğlu yaklaşık 3.5 aydır tedavi görüyordu. Perşembe günü kalbi durunca yaşam destek ünitesine bağlanan Miroğlu doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Miroğlu'nun ölüm haberinin duyulması üzerine AK Partili milletvekilleri hastaneye gelip aileye başsağlığı diledi.

.

KILIÇDAROĞLU'NDAN ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Miroğlu'nu Ankara'da hastanede ziyaret ederek oğlununu vefatı nedeniyle başsağlığı dileğinde bulundu. Ziyarette TBMM CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay ve Engin Özkoç da yer aldı.

BOZDAĞ VE KAYA DA TAZİYE ZİYARETİNE GELDİ

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ da hastaneye gelerek acılı aileye başsağlığı diledi. Miroğlu ile görüşen Bozdağ, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, "Hepimizin başı sağ olsun. Bugün Mardin Milletvekilimiz Sayın Orhan Miroğlu'nun değerli evladı hastanede tedavi görürken hakkın rahmetine kavuştu. Biz rahmetliye Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun. Sayın milletvekilimize ve ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz" diye konuştu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da hastaneye gelerek başsağlığı ve taziye dileğinde bulundu.

MARDİN'DE TOPRAĞA VERİLDİ

DHA'nın haberine göre, Zerdeşt Miroğlu'nun cenazesi bugün saat 15.40'ta özel uçakla Mardin Havalimanı'na götürüldü. Miroğlu'nun cenazesi daha sonra karayolu ile Midyat ilçesine bağlı Gelinkaya Köyü'ne getirildi.

Köyde düzenlenen cenaze törenine, Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Kaya Sayan ve çok sayıda kişi katıldı.

Zerdeşt Miroğlu'nun cenazesi, kılınan namazın ardından aile mezarlığında toprağa verildi. (HABER MERKEZİ)