Milletvekilinden belediye başkanına: Basın karşısında artistlik yapmaya gerek yok

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Alaplı ilçesinde kazaların yaşandığı bir kavşağı inceledi. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, incelemeden haberdar edilmediğini söyleyerek, tepki gösterdi. Çaturoğlu ise "Basın karşısında artistlik yapmaya gerek yok" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, kazaların yaşandığı kavşaktaki incelemeden haberdar edilmediğini söyleyen CHP'li Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, duruma tepki gösterdi. Karayolları Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi ile inceleme yapan AK Parti Milletvekili Faruk Çaturoğlu ise Tekin'e, "Basın karşısında artistlik yapmaya gerek yok. Dün biz bunu seninle konuştuk" diye karşılık verdi.

'BELEDİYE DE BU İŞİN İÇİNDE OLACAK'

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Karayolları 15'inci Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, Alaplı girişinde sık sık kazaların meydana geldiği Yalı kavşağında inceleme yaptı.

Kavşağa gelen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ise programdan haberdar edilmediğini söyleyerek, yapılacak çalışmanın içinde belediyenin de olması gerektiğini belirtti. Tekin, "Sonradan haberimiz oldu. Burada yapılacak bir şey belediyeyi ilgilendirir. Karayollarıyla belediye ortak bir çalışma yapacak. Sizin burada olmanızdan belediyeye haber verilmesi gerekir. Olsun yine de önemli değil. Hoş geldiniz. Burada bir çalışma yapacaksak beraber yapacağız. Belediye de bu işin içinde olacak" dedi.

Milletvekili Çaturoğlu ise Tekin'in bu sözlerine, "Buyurun o zaman. Yani basının karşısında artistlik yapmaya gerek yok. Dün konuştuk bunu biz seninle" diye karşılık verdi. Başkan Tekin ise "Haberimiz yok ki. Çağırmıyorsun ki vekilim" diye konuştu. Tartışmanın ardından heyet, incelemede bulundu.

'KAVGA ETSEK DE BARIŞIRIZ'

Yaşanan olayla ilgili gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Çaturoğlu, "Nuri Tekin ile bizler çocukluk arkadaşıyız. Kavga etsek de barışırız" dedi.

Tekin ise "Karayolları Bölge Müdürü orada belediye başkanını soracak. Belediye başkansız orada bir şey yapamazlar. Çaturoğlu ile aramızda bir şey yok" şeklinde konuştu. (ZONGULDAK/DHA)