İstanbul'da öldürülen kardeşler Tunceli'de defnedildi

İstanbul'daki evlerinde komşuları tarafından bıçak ve çekiç darbeleriyle öldürülen iki kardeş Tunceli'de toprağa verildi. Cenazede sinir krizi geçiren aileye sağlık ekipleri müdahale etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde aynı apartmandaki komşuları Mehmet B. tarafından bıçak ve çekiçle öldürülen 41 yaşındaki Barış ve 44 yaşındaki Metin Kaymaz kardeşler, Tunceli'de düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

İki kardeşin cenazeleri, otopsilerinin ardından Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Tunceli'ye getirildi. Kaymaz kardeşlerin cenazesi için Tunceli Cemevi'nde düzenlenen törene Vali Yardımcısı Akın Zor ve Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek de katıldı. Kaymaz kardeşlerin cenazesi, Tunceli'nin Nazımiye ilçesine bağlı Büyükyurt köyüne götürülerek, toprağa verildi. Cenaze töreninde Kaymaz kardeşlerin sinir krizi geçiren yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti.

Sancaktepe'de Kaymaz kardeşleri öldürdükten sonra bir kahvehanede Hüseyin B.'yi de çekiçle yaraladığı belirtilen Mehmet B., gözaltına alındıktan sonra yapılan sorgusunda cinayetleri itiraf etmiş ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

(TUNCELİ-DHA)

Etiketler Tunceli cenaze kardeş