Eski Side Belediye Başkanı Abdulkadir Uçar'a silahlı saldırı

Eski Side Belediye Başkanı Uçar'a silahlı saldırı düzenlendi. Uçar, saldırıdan yara almadan kurtuldu. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya'nın Manavgat ilçesinde eski Side Belde Belediye Başkanı Abdulkadir Uçar, evin önünde silahlı saldırıya uğradı. Saldırıdan yara almadan kurtulan Uçar, "Evime girerken arkadan çok güçlü bir patlama sesi duydum. Kafamı döndürüp baktığımda tüfeğin namlusunu gördüm" dedi.

Manavgat'a bağlı bir mahalleye dönüştürülen Side'nin AK Partili eski belediye başkanı Abdulkadir Uçar'a, evine gireceği sırada, beyaz renkli bir otomobilden tüfekle tek el ateş açıldı. Otomobil uzaklaşırken, Abdulkadir Uçar saldırından yara almadan kurtuldu. Saçmalardan biri, Uçar’ın babasına ait otomobile isabet etti.

İhbar üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Şüphelilerin bulunması için çalışma başlatıldı.

'TÜFEĞİN NAMLUSUNU GÖRDÜM'

Abdulkadir Uçar, “İşyerimden geldim, otomobili park ettim. Evime girerken arkadan çok güçlü bir patlama sesi duydum. Kafamı döndürüp baktığımda tüfeğin namlusunu gördüm. Araç uzaklaştı” dedi.

Abdulkadir Uçar, 1999'da 2004'e kadar Anavatan Partisi'nden, 2009'dan belediyenin kapandığı 2014 yılına kadar ise AK Parti'den belediye başkanlığı yaptı. (ANTALYA/DHA)