'İzmir'e Sahip Çık' forumu

İzmir'e Sahip Çık' hareketi yarın forum düzenliyor. Forumun gündemi rant projeleri.

Google Haberlere Abone ol

İZMİR - İzmir’deki meslek odaları, sendikalar ve çevre örgütleri tarafından yarın (20 Aralık) Tepekule Kongre Merkezi’nde İzmir'de  hazırlanan rant projeleri üzerine geniş katılımlı bir toplantı yapılacak. 'İzmir’e Sahip Çık' hareketi kapsamında gerçekleştirilecek olan toplantıda rant projelerine karşı ortak mücadele yöntemleri konuşulacak.

Daha önce İzmir üzerindeki rant projelerini bir rapor haline getirdiklerini söyleyen TMMOB İKK Sekreteri Melih Yalçın, şu bilgileri verdi:

"İzmir üzerindeki rant politikalarına karşı vatandaşları bilgilendirmek için çok sayıda toplantı gerçekleştirdik. Bu kapsamda kent konseyleri ve çok sayıda kurumu ziyaret ettik. Toplantıya katılan vatandaşlar genel olarak 'nasıl bir mücadele yöntemi öneriyorsunuz' sorusunu da sormaya başlayınca, İzmir’deki tüm kurum ve kuruluşları çağırıp, birlikte tartışma kararı aldık. Siyasi partilerden, meslek odalarına, çevre örgütlerinden sendikalara kadar tüm kuruluşlara çağrıda bulunduk. 20 Aralık 2017 Saat 18.30 Tepekule Kongre Merkezinde Forum şeklinde düzenleyeceğimiz toplantıda, rant projelerini nasıl durdurabiliriz, ortak bir mücadeleyi nasıl geliştirebiliriz? konularını tartışacağız. İzmir’deki tüm kurum ve kuruluşları toplantıya davet ediyoruz." (DUVAR)

Etiketler İzmir sahip forum çık