CHP'li Meclis üyesi Sağ: Zarrab'ın kaçak katlarını nam için yıkalım

CHP'li İBB Meclisi üyesi Hüseyin Sağ, Rıza Sarraf'ın yalı ve köşklerindeki kaçak katlara ilişkin önerge verdi. Sağ, "Zaten Ebru Hanımda taşınmış. Gelin nam için yıkalım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi toplantısında, ABD’deki davada itirafçı olan Reza Zarrab’ın Beykoz’daki yalısı gündeme geldi.

Hürriyet'ten Fatma Aksu'nun haberine göre konuya ilişkin önerge veren CHP’li İBB Meclis Üyesi Hüseyin Sağ, Sarraf'ın Boğaz’da bulunan yalısı ve Kandilli’deki köşkleriyle ilgili Beykoz ve Anadolu Adalet Sarayı’nda açılan davalarda 10 yıl hapis istemiyle yargılandığını hatırlattı.

Sağ, şu öneriyi getirdi: "Zarrab, Türkiye Cumhuriyeti’ni yurt dışında rezil ediyor. Boğaz’daki yalı ve diğer köşklerin imara aykırılıklarının yıkılması gerekiyor. Zaten Ebru Hanım (Ebru Gündeş) da taşınmış. Gelin nam için yıkalım.”

Sağ’a yanıt, İBB Grup Başkan Vekili Yardımcısı Faruk Aydın’dan geldi. Aydın, “Bu konuyla ilgili Encümen kararı alınmış durumda. Süreç devam ediyor. O gün gelecektir diye düşüyorum” dedi.

Haberin tamamı