İstanbul'da sağanak yağış manzaraları: Çatı uçtu, ağaçlar devrildi

Meteoroloji'nin uyardığı yağmur İstanbul'da etkili oluyor. İstanbul'da gökyüzü siyah bulutlarla kaplandı. Bulutlar geçiş yaptığı bölgelere sağanak yağış bıraktı. Özellikle Üsküdar Salacak sahilinden Tarihi Yarımadaya bakanlar ender rastlanan bir görüntüyle karşılaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da sabah saatlerinden beri kapalı olan hava öğleye doğru yerini sağanak yağmura bıraktı. Kentin birçok yerinde hava kapandı ve yağış başladı. Yağmur bulutuyla hava bir anda karardı, sağanak yağmur başladı, bazı bölgelere dolu yağdı.

ÖĞRETMEN EVİNİN ÇATISI UÇTU

Taksim'de sağanak yağmur meydandakilere zor anlar yaşattı. Şiddetli rüzgarla birlikte Beyoğlu Öğretmenevi'nin çatısının bir bölümü uçtu. Çatının düştüğü yerde kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.

AĞAÇLAR DEVRİLDİ

Zeytinburnu'nda şiddetli rüzgar nedeniyle ağaç devrildi; iki araç hasar gördü. D-100 Karayolu Edirne istikametinde Cevizlibağ mevkiinde yol kenarındaki ağaç şiddetli rüzgarın etkisiyle seyir halindeki iki aracın üzerine devrildi. Olayda can kaybı ve yaralanan olmazken; araçlarda maddi hasar oluştu. D-100 Karayolu Edirne istikametinde trafik yoğunluğu yaşandı. (DHA)