Karabük'te bir sürücü ve ailesi polisler tarafından darp edildi

Karabük'te polislerin darp ettiği bir sürücü ve ailesi şikayetçi oldu. Polisler de sürücüden şikayetçi olurken, soruşturma başlatıldı. Sürücü ve ailesinin darp edildiği anlar ise cep telefonuyla kaydedildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Karabük'te bir trafik ihbarının ardından olay yerine giden polisler, bir sürücü, annesi ve kardeşini copla darp etti. Olay cep telefonuyla kaydedilirken, iki taraf da şikayetçi oldu.

Karabük'te komşu Mevlüt Y.'nin park halindeki aracına çarptığını söyleyen akademisyen E.M., polise haber verdi. Alkollü olduğu iddia edilen Mevlüt Y., gelen polis ekipleriyle tartıştı. Mevlüt Y.'nin annesi, babası ve kardeşinin de evden inmesi üzerine tartışma büyüdü. Polislerin, Mevlüt Y. ve ailesine copla vurduğu belirtildi.

Cep telefonuyla görüntülenen olayın ardından Mevlüt Y., annesi ve kardeşi, hastaneden aldıkları sağlık raporu ile savcılığa giderek polisler hakkında suç duyurusunda bulundu. 4 polis memuru da rapor alarak Mevlüt Y. hakkında, polise mukavemette bulunduğu iddiasıyla şikayette bulundu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Oğlunun komşunun arabasına çarpmadığını belirten baba Zahit Y., şunları söyledi:

"Çok sayıda polis geldi. Eş ve çocuklarıma meydan sopası attılar. Eşimi yere yıktılar. En büyük zoruma giden buydu. Orada fotoğraf çekip, tutanak tutup gitmiyorlar. Bunlar hakkında gerekenlerin yapılmasını istiyorum. Eşim, 'Çocuğum akciğerlerinden ameliyatlı, vurmayın' diye bağırdığı halde onu yere yıktılar. Ters kelepçe yaptılar. Polisler de bizden şikayetçi olmuş. Bizim elimizde sopa yok, bıçak yok. Ne varsa onlarda. Kanunlarımıza güveniyorum." (KARABÜK/DHA)