Serdar Kuzuloğlu serbest bırakıldı

Bilişim yazarı Serdar Kuzuloğlu, bu sabah gözaltına alındı. Kuzuloğlu, ifadesinin alınmasının ardından akşam saatlerinde serbest bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü ‘FETÖ/PDY’ soruşturması kapsamında operasyon başlatıldı. İstanbul merkezli Ankara, İzmir ve Manisa başta olmak üzere 16 ilde gözaltı işlemleri yapıldı. Soruşturma kapsamında teknoloji ve sosyal medya yazarı Serdar Kuzuloğlu da gözaltına alındı. Kuzuloğlu, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Serdar Kuzuloğlu'nun FETÖ'nün gizli olarak kurduğu ve daha sonra Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile kapatılan internet sitelerinin isimlerini çıktığı televizyon programlarında ifşa etmesinden dolayı gözaltına alındığı anlaşıldı.

Serdar Kuzuloğlu saat 06.42'de 1 milyondan fazla takipçisi bulunan Twitter hesabından, "FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınıyorum. İnanamıyorum" tweetini paylaştı.

'Bir zorunlu açıklama, binlerce teşekkür''Bir zorunlu açıklama, binlerce teşekkür'

Öte yandan Kuzuloğlu'nun Twitter adresinden saat 10.10 sıralarında yeni bir tweet daha atıldı. Yayın yönetmeni olduğu bir sitede yer alan haberin paylaşıldığı tweetin, önceden ileri tarihli olarak ayarlanan otomatik bir mesaj olduğu belirtildi.