Ankara Üniversitesi Rektörü İbiş: Baykal'ın tomografisinde düne göre iyileşmeler var

Ankara Üniversitesi Rektörü Erkan İbiş, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu belirtti. Baykal'ın tomografi sonuçlarında iyileşmeler olduğunu söyleyen İbiş, "Düne nazaran bir miktar, bizi umutlandıracak iyileşmeler var" şekline konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, yoğun bakımda tedavi gören CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Baykal'ın durumunun ciddiyetini koruduğunu söyleyen İbiş, "Durumu ciddiyetini koruyor, bilinci kapalı. Hayati bulguları kontrol altında, belirgin bir anormallik yok. Tomografi bulgularında düne nazaran bir miktar, bizi umutlandıracak iyileşmeler var. Muayene yapılırken uyandırılıyor, muayeneden sonra tekrar uyutuluyor" dedi.

"Kalıcı bir hasar söz konusu mu?" şeklindeki bir soru üzerine İbiş, "Bu süreç çok önemli. Süreç içerisinde değişik bulgularla karşılaştık. Bugünden bir şey söylemek mümkün değil. Kafa içi basıncının düşürülmesi için bir cerrahi müdahale yapılmıştı ve basınç düşürüldü. Akciğer enfeksiyonuyla ilgili de olumlu gelişmeler var" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)