Helin Palandöken'in cenazesinde bir kişi havaya ateş açtı

Pendik'teki silahlı saldırıda hayatını kaybeden Helin Palandöken'in cenazesi cemevinden çıkarılırken, bir sürücü ile cenazeye katılanlar arasında tartışma çıktı. Bu sırada bir kişi havaya ateş açtı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Pendik'te öldürülen lise öğrencisi Helin Palandöken'in cenazesi toprağa verildi. Cenaze Aydınlı Cemevi'nden çıkarılırken, cenazeye katılanlarla bir sürücü arasında gerginlik çıktı. Bu sırada bir kişi havaya ateş açtı.

İstanbul'un Pendik ilçesinde, Mustafa Yetgin tarafından öldürülen lise öğrencisi Helin Palandöken'in cenazesi, Tuzla'daki Aydınlı Cemevi'ne getirildi. Palandöken'in tabutunu kadınlar taşıdı. Cenaze namazı kılındıktan sonra kadınlar ve Palandöken'in arkadaşları kadına yönelik şiddeti protesto etmek için bir basın açıklaması yaptı.

Cenaze, cemevinden çıkarıldığı sırada cenaze namazından çıkanlar ile bir sürücü arasında gerginlik çıktı. Arbede çıktığı sırada bir kişi havaya ateş etti. Bunun üzerine cenaze katılanlar havaya ateş eden kişiye tepki gösterdi. Araya girenler kalabalığı sakinleştirdi ve havaya ateş açan kişi uzaklaştırıldı.

ANNESİNİN YANINA DEFNEDİLDİ

Kadınlar tarafından taşınan cenaze kalabalık eşliğindeki yakındaki Aydınlı Mezarlığı'na götürüldü. Helin Palandöken, 5 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden annesi Saadet Palandöken'in mezarının yanında toprağa verildi. (İSTANBUL/DHA)