Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, sınırdaki birlikleri denetledi

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Hatay'da Suriye sınırındaki birlikleri denetledi. Akar'ın ziyaretine MİT Müsteşarı Hakan Fidan da katıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki birliklerde inceleme yaptı. Akar'ın ziyaretine Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Hakan Fidan da katıldı.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile birlikte Hatay'a gitti. Akar, Suriye'nin İdlib şehrine komşu olan Reyhalı'daki askeri birlikleri denetledi.

Erdoğan: İdlib'de bugün ciddi harekat varErdoğan: İdlib'de bugün ciddi harekat var

MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın da katıldığı ziyaretle ilgili olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklama şöyle:

"Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar GÜLER ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan KÜÇÜKAKYÜZ ile birlikte 07 Ekim 2017 tarihinde Hatay/Reyhanlı’da inceleme ve denetlemelerde bulunmuştur.

Orgeneral Hulusi AKAR tarafından bölgede bulunan birlik komutanlarının da katılımıyla, son gelişmelerin değerlendirildiği bir toplantı yapılmış olup, faaliyetlerin planlandığı şekilde icrasına devam edilmektedir.

Orgeneral Hulusi AKAR’a söz konusu ziyaret ve çalışmalarda MİT Müsteşarı Hakan FİDAN da eşlik etmiştir." (HABER MERKEZİ)

İdlib'de ne oluyor, TSK sınırı geçti mi?İdlib'de ne oluyor, TSK sınırı geçti mi?

İdlib için 'görev emri' verildiİdlib için 'görev emri' verildi

İdlib'te cihatçılar savaşı - gelişmelerİdlib'te cihatçılar savaşı - gelişmeler