Mafyadan bu kez kurşunlama videosu

Alaattin Çakıcı'nın adamlarından olduğu belirtilen T.Z. adlı kişinin etek giydirilerek, zorla kendi bacağına ateş ettirilmesinin görüntüleri yayınlandı. Kısa süre önce de Sedat Peker'in adamları olduğu belirtilen kişiler, işkence videosu yayınlamıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mafya ve çete üyeleri son günlerde sosyal medya üzerinden tehdit, infaz ve işkence paylaşmaya başladı. Dün de Alaattin Çakıcı'nın adamı olduğu belirtilen T.Z.'nin vurulma görüntüsü Twitter'dan yayınlandı.

Görüntülerde adının T.Z. olduğu belirtilen kişiye pembe etek giydirilmiş. Silah zoruyla “Yediğim ekmeğe şerefsizlik yaptım” dedirtilen adam daha sonra elinde tuttuğu tabancanın tetiğine basılarak bacağından vuruluyor.

Kendisini vuran adam bir otomobile bindiriliyor.

Sedat Peker'in adamları olduğu belirtilen kişiler de geçen günlerde işkence videosu yayınlamıştı. Görüntüde otomobilin arka koltuğunda görülen bir kişi, Peker'e hakaret ettiği gerekçesiyle öldüresiye dövülmüştü.

(HABER MERKEZİ)

Sedat Peker'den Fatih Altaylı'ya: Kanıtım seni öldürmemiş olmamSedat Peker'den Fatih Altaylı'ya: Kanıtım seni öldürmemiş olmam