Alperen Ocakları: 200 kişi Kerkük'e gidecek

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican basın toplantısı düzenleyerek 200 kişilik 'öncü birlik'le Kerkük'e gideceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican, "Kerkük'teki soydaşlarımızı, akrabalarımızı yalnız bırakmayacağız. Gönüllü 200 kişiden oluşan öncü birliğimiz ile 5 Ekim'den sonra canımızla, malımızla kardeşlerimizle birlikte mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nde yapılan bağımsızlık referandumuna, "Kerkük’e gitmek için en az 5 bin ülkücü hazır" sözlerinin ardından Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican bugün bir basın toplantısı düzenleyerek, "5 Ekim tarihinde Kerkük'e gideceklerini" söyledi.

'200 KİŞİDEN OLUŞAN ÖNCÜ BİRLİĞİMİZ İLE...'

Mican, “Biz Alperenler olarak soydaşlık ve akrabalık görevimizi yerine getirmek ve fiilen kardeşlerimizin yanında olmak için gönüllü 200 kişiden oluşan öncü birliğimiz ile 5 Ekim'den sonra Kerkük'e gideceğiz. Canımızla, malımızla kardeşlerimizle birlikte mücadelemizi sürdürecek" diye konuştu. Alperen Ocakları daha önce İstanbul'daki Onur Yürüyüşü eylemlerine yönelik tehditleri ve Filistin'de yaşanan Mescidi Aksa geriliminin ardından İstanbul'da bulunan Neve Şalom Sinagogu’na yönelik ‘ibadet yaptırmayız’ saldırısı ile gündeme gelmişti. (DHA)