Eski eşe 'nafakadan kurtul' teklifi

İmam Ö.B., eşinden ayrılan Emine E. ile evlenmek istedi. İkna edemeyince eski eşine mesajlar attı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Sultanbeyli'de İmam Ö.B., eşinden ayrılan Emine E. ile evlenmek istedi. Emine E. ikna olmayınca, kadını razı etmesi için eski eşine mesaj atmaya başladı. 'Sen nafakadan kurtul, ben hanıma kavuşayım' mesajlarının arkası kesilmeyince eski eş şikayette buldu.

Habertürk gazetesinden Yusuf Doğan'ın haberine göre, Sultanbeyli'de Savaş H. (36) ve Emine E. (32), 2004'te evlendi. Bir yıl sonra bir çocukları olan çift, yaklaşık 10 yıllık evliliğin ardından 2014'te şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. O tarihte 9 yaşında olan çocuğun velayeti anneye verildi.

'EVLENMEK İSTEDİ'

İmam Ö.B. iddiaya göre birkaç ay önce Emine E. ile evlenebilmek için oldukça Savaş H.'ye sosyal medya hesabından mesajlar göndermeye başladı. Ö.B.'nin gönderdiği mesajlarda, "Sen Emine Hanım'ı ikna et o benim hanımım olsun. Ben ona hayırlı eş, oğluna da iyi bir baba olurum", "Senle anlaşalım, bu senin de işine gelir. Emine Hanım'ı ikna et benimle evlenmeye, sen nafakadan kurtul ben de hanıma kavuşayım", "Yoksa daha çok amele gibi çalışırsın" şeklinde ifadeler yer aldı.

Savaş H., 19 Haziran'da Sultanbeyli İlçe Müftülüğü'ne giderek imam Ö.B.'den şikayetçi oldu. Şikayetle ilgili soruşturma başlatıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilileri konuyla ilgili Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanlığı müfettişlerinin incelemesinin henüz tamamlanmadığını, soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

Etiketler taciz evlenme