Motosikletli kadınlara tüfekle ateş açtı

Bolu'da kapısının önünden motosikletle geçen iki kadınla tartışan Ramazan B. tüfekli saldırıda bulundu. Panikle kaçmaya çalışan kadınlara küfür eden saldırgan gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bolu'da oturan Ramazan B., evinin önünden motosikletle geçen 20 yaşındaki A.Y. ve 21 yaşındaki B.S. adlı kadınlarla tartışıp, tüfekle ateş açtı.

Saldırı, dün akşam Gölyüzü Mahallesi Çayırpınar Sokak'ta meydana geldi. Ramazan B., daha önceden tanıdığı B.S. ve A.Y'yi evinin önünden motosikletle geçerken gördü. Aralarında geçmişe dayalı bir husumet bulunduğu öne sürülen Ramazan B. ile kızlar tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ramazan B., evden aldığı av tüfeğiyle dışarı çıkıp havaya 3 el ateş etti. Korku ve paniğe kapılan kadınlar, motosikleti bırakıp koşarak kaçtı. Kaçan B.S. ve A.Y.'nin arkasından hakaret ve küfür ettiği öne sürülen Ramazan B., daha sonra tüfeği eşine verdi.

AİLEDEN POLİSE TEPKİ

Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri Ramazan B.'yi gözaltına almak istedi. Ancak, Ramazan B. polislere direndi. Bu sırada Ramazan B.'nin eşi ve annesi de polislere tepki gösterdi. Ramazan B., 4 polis tarafından güçlükle kelepçelenip ekip otomobiline bindirildi.

Bir süre sonra B.S. ve A.Y., olay yerine geldi. B.S., polislere olayı anlattığı sırada Ramazan B.'nin eşiyle de tartıştı. Araya giren polis, tartışmanın büyümesini önledi. Ramazan B.'den şikayetçi olan iki kişi ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

B.S. ve A.Y., polisteki ifadelerinde Ramazan B.'nin kendilerine iftira attığını söyledi. Olayda kullanılan tüfeğe el konulurken soruşturma sürdürülüyor.

(BOLU-DHA)

Etiketler bolu motosiklet tüfek