Eren Bülbül'ün olduğu bilboardlar basınçtan patlamış

Trabzon'da Eren Bülbül için hazırlanan billboardların camının bir saldırı ya da kaza sonucu değil, basınç nedeniyle patladığı tespit edildi. Olay, medyada yangın bir şekilde haber olmuş, camın saldırı sonucu kırıldığı iddia edilmişti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzon'un Maçka ilçesinde jandarmaya yer göstermesi yaparken çıkan çatışmada yaşamını yitiren 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün kentte fotoğrafının bulunduğu billboard camının, oluşan basınç nedeniyle patladığı belirlendi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Eren Bülbül'ün fotoğrafının yer aldığı ‘Kalbimizde yaşayacaksın, iyi ki varsın Eren’ yazılı afişi kentte birçok noktada yer alan billboardlara astı. Geçen 31 Ağustos’ta Atatürk Alanı Meydan Parkı civarında refüj içerinde yer alan Bülbül’ün fotoğrafının yer aldığı billboardın camının kırılması üzerine polis araştırma başlattı.

KAMERALAR İNCELENDİ 

Büyükşehir Belediye Başkanlığı yetkililerinin de şikâyette bulunması üzerine polis, çevredeki işyeri ve mobese kamera görüntülerini inceledi, bir çok kişinin ifadesine başvurdu.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan incelemelerde, billboard camında daha önce çatlak olduğu ve oluşan hava basıncı nedeniyle patlayarak kırıldığı tespit edildi. Kırılan camın özel bir cam olduğunu ve kısa sürede değiştirileceğini belirten belediye yetkilileri, Eren Bülbül’ün fotoğrafının söz konusu billboardlarda bir süre daha kalacağını duyurdu.

(TRABZON-DHA)