Cumhurbaşkanı Erdoğan Çapa Tıp Fakültesi'ne gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün sürpriz bir şekilde Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gitti. Bir yakınını ziyaret eden Erdoğan daha sonra Basketbol Milli Takımı'nı ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümüne geldi.

Erdoğan saat 14.00'da Üsküdar Kısıklı'daki evinden çıktı. Arefe günü mezarlık ziyaretinde bulunması beklenen Erdoğan sürpriz bir şekilde Fatih Çapa'ya geçti. Erdoğan, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümüne uğradı. Erdoğan'ın burada tedavi gören bir yakınını ziyaret ettiği öğrenildi.

Buradaki ziyaretin Erdoğan saat 15.30 sıralarında Avrasya Tünelini kullanarak Anadolu yakasına geçti. Erdoğan, yarınki Rusya maçı öncesi son antrenmanlarını yapan A Milli Basketbol Erkek Takımı'na moral ziyaretinde bulundu. Ataşehir'deki Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da aynı zamanda danışmanı olan Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu tarafından karşılanan Erdoğan antrenmanı da izledi. (İSTANBUL/DHA)