Hamallık yapan öğrenci asansör boşluğuna düşerek öldü

Okul harçlığını çıkarmak için çalışan Salim Karapınar asansör boşluğuna düşerek yaşamını yitirdi. Karapınar'ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından memleketi Karabük'te toprağa verilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Karabük'te, okul harçlığını çıkarmak için çalışan 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Salim Karapınar asansör boşluğuna düşerek yaşamını yitirdi. Karapınar, 10 günlük yaşam savaşı veriyordu.

Karabük Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi olan Salim Karapınar, okul harçlığını çıkarmak için bir süre önce hamallık yapmaya başladı. Karapınar, 10 gün önce bir apartmana mutfak mobilyası taşırken 3'üncü kattaki etrafında önlem alınmayan asansör boşluğundan aşağıya düştü. Beton zemine düşerek ağır yaralanan üniversite öğrencisi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

10 gün boyunca tedavi altında tutulan Salim Karapınar kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Karapınar'ın cesedi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. (DHA)