Devlet Bahçeli: Birlik olma hissiyatı maalesef yara aldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'deki sorunların uzlaşma arayışı ile çözülebileceğini belirtti. Bahçeli, "Türkiye’deki tartışmaların ana kaynağı uzlaşma zeminlerinin çatlaklığı, buluşma ve birlik olma hissiyatının maalesef yara almış olmasıdır" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Ege Üniversitesi öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun öldürülmesi davadaki ağırlaştırılmış müebbet hapis kararının memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Türkiye’deki tartışmaların asıl nedeninin, uzlaşma zeminlerinin çatlaması olduğunu belirten Bahçeli, "Konuşarak her şey çözülecektir. Münakaşa değil, mutabakat arayışıyla her sorun bitecektir. Yeter ki isteyelim, yeter ki bunu hedefleyelim. Biz içimizde bir olursak dışımızda ne tür bir komplo olursa olsun, kumpas ve tuzaklar ne kadar vahşi kurgulanırsa kurgulansın işlemeyecektir. Unutmayalım ki, ayrılıkta azap, birlikte hayır vardır" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, dün yaşanan sel nedeniyle, İstanbul'da yaşayanlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

(HABER MERKEZİ)