Selvi Kılıçdaroğlu: Biraz hızlı yürüyor

Selvi Kılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşü izlenimlerini paylaştı: Bıktık adaletsizlikten, hukuksuzluktan, haksızlıktan.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ya, eşi Selvi Kılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşü'ne başladığından beri eşlik ediyor. Selvi Kılıçdaroğlu'nun bu yürüyüşle ilgili düşüncesi ise, 'geç bile kalındığı.'

Selvi Kılıçdaroğlu Hürriyet'ten Ayşe Arman'ın sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu yürüyüş kararına ilişkin "Valla, iyi hissediyorum kendimi. Umut veriyor böyle bir şeyin olması. Çünkü ülke olarak hepimiz bıktık adaletsizlikten, hukuksuzluktan, haksızlıktan. Toplumun her kesimine yayılmış feci bir adaletsizlik var. O yüzden bu yürüyüş kararına çok sevindim ve çok destekledim" diye konuştu.

Eşin adına ilk başlarda endişelendiğini de söyleyen Selvi Kılıçdaroğlu: "Tabii ki insan endişe ediyor, e çünkü yaşı belli, Kemal 70'ine yaklaşan bir adam. Genç değil. Çok fazla böyle bir deneyimi de yok. Aslında hiç yok. Spor filan da yapmaz. Bürokrasiden gelmiş bir adam. Çoğunlukla masa başında oturan insanlar bunlar. Başta, "Olur mu, olmaz mı... Birtakım sıkıntılar yaşamasın, kalmasın yollarda..." diye endişelendim ama o kararını vermişti zaten. Şimdiye kadar da çok iyi götürdü. O kadar inandığı bir şey yapıyor ki" diyor.

Eşinin hızlı yürümesini de eleştiren Selvi Kılıçdaroğlu "Ben de şikayetçiyim valla! Beraber de yürüdüğümüz için, bu nedir ya, biraz hızlı yürüyor" dedi.