Baykal'ın oğlu 'kafa atan' güvenliği anlattı

Prof. Ataç Aykal ODTÜ'de kendisine kafa atan güvenlikçiyi anlattı: Geldi. ‘Al al benim de ismimi al’ diye bağırdı. Zaten öfkeden deliye dönmüş gibi duruyordu, ne olduğunu anlamadan birden kafa attı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ODTÜ'de düzenlenen mezuniyet töreninde bir güvenlik görevlisinin kafa attığı Deniz Baykal'ın oğlu Prof. Dr. Ataç Baykal yaşananları anlattı. Hürriyet’ten Nurettin Kurt'a açıklamalar yapan Baykal, “10 metre ileride eşimin yanına gitmek istedim. Güvenlikçi bırakmadı. İsmini sordum birisiyle konuşurken bu şahıs geldi. ‘Al al benim de ismimi al’ diye bağırdı. Zaten öfkeden deliye dönmüş gibi duruyordu, ne olduğunu anlamadan birden kafa attı. Kan akmaya başlayınca ambulans ile hastaneye gittik. O kadar rahatlar ki amirleri geldi ambulansa ‘O biraz değişik bir adamdır’ diye bana anlatıyor. Polis bile çağırmadılar" dedi.

'ODTÜ'YE POLİSİN GİRMESİ LAZIM'

Hastanede beyin tomogrofisinin çekildiği belirten Baykal şunları söyledi, "Allah’tan ucuz atlattık. Görüntüleri daha önceki gün izledim. Adam deli gibi ve iri yarı. Attığı kafayı görünce beyin kanaması geçirmediğime şükrettim. ‘ODTÜ’ye polis giremez’ mantığının değişmesi lazım. Polisin giremediği yerde işte böyle oluyor. Hak, hukuk, adalet kavramlarından bahsediliyor. Güvenlik orada resmen terör estiyor kimse umurlarında bile değil. Bence emekli insanların güvenlikçi yapılması gerekiyor olaylara yaklaşımları daha soğukkanlı olur.”

Özel güvenlikten Baykal'ın oğluna saldırıÖzel güvenlikten Baykal'ın oğluna saldırı

Etiketler ODTÜ güvenlik Baykal