'Çok gerekliymiş gibi 4 diplomam var!'

Aşırı sıcak havaya rağmen Adalet Yürüyüşü'nün bugünkü etabında mola vermeyen tek isim 65 yaşındaki emekli üniversite hocası oldu. "12 Eylül dönemi bile bu kadar kötü değildi" diyen akademisyen, 4 diploması olduğunu söyleyip ekliyor: Sanki çok gerek varmış gibi 4 diploma aldım!..

Google Haberlere Abone ol

SAKARYA - 'Adalet Yürüyüşü' korteji bugünün ilk etabında öğle saatlerinde mola verirken, 65 yaşındaki emekli üniversite hocası aralıksız yürüyüşünü devam ettirdi. İsmini öğrenmek istediğimizde akademisyenin yanıtı, "Bu gün herkesin ismi Adalet. Benim de ismim Adalet" oldu.

Emekli akademisyenin 4 üniversite diploması bulunuyor. Diplomalar için, "Sanki çok gerek varmış gibi 4 diploma aldım" diyen üniversite hocası, bugün ki koşulların 12 Eylül döneminden bile ağır olduğunu söyleyip ekliyor:

"Üniversitelerin Mimarlık, Şehir Bölge Planlamaları bölümlerinde hocalık yaptım. 12 Eylül döneminde ilk doktoramı yapıyordum ve aynı zamanda devlet memuruydum. O dönem bile bu kadar kötü değildi. İşte bu yüzden bu yürüyüş evrenseldir."