Erdoğan'a yakındı: Bıyıklarım kedi gibi çıkıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gazetecilere verdiği iftarda 'bıyık bırakılmasını tavsiye ettiği' belirtildi. Buna göre, Sabah yazarı Melih Altınok "Efendim benim bıyığım kedi bıyığı gibi çıkıyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sabah gazetesi yazarı Sinan Özedincik, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın önceki gün bir dizi gazeteciye verdiği iftara ilişkin 'renkli' ayrıntıları kaleme aldı. Buna göre, Erdoğan hem tanıdığı gazetecilere sigarayı bırakıp bırakmadıklarını sordu; hem de bazı gazetecilere bıyık ya da sakal bırakmalarını tavsiye etti. Bu sırada Sabah yazarı Melih Altınok'la da 'kedi bıyıkları' üzerine bir sohbet yaşandı.

Özedincik'in ifadesiyle sohbet şöyle gerçekleşti:"SABAH yazarı Melih Altınok'un "Efendim benim bıyığım kedi bıyığı gibi çıkıyor" sözüne Cumhurbaşkanı Erdoğan esprili yanıt verdi: "Niye kedileri küçümsüyorsun ki, onların bıyıkları gayet güzel!"

NAGEHAN ALÇI NEDEN GİTMEDİ?

Özedincik, Rasim Ozan Kütahyalı'nın da gece boyunca 'herkese', eşi Nagehan Alçı'nın neden davete katılamadığını anlattığını yazdı. Buna göre Kütahyalı, ikiz çocuklarının iki Filipinli dadısının işi bıraktığını söyledi. (Kaynak: Sabah)