Adalet Yürüyüşü'nde bir partili hastaneye kaldırıldı

 CHP'nin Adalet Yürüyüşü'nde katılan bir partili kalp krizi geçirdi. İsminin Hasan Tatlı olduğu öğrenilen partilinin durumu ciddiyetini koruyor. Olayla ilgili olarak ilk gelen bilgilerde, CHP'nin yürüyüşüne katılan bir partilinin fenalaşarak hayatını kaybettiği iddia edilmişti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Adalet Yürüyüşü'ne katılan partililerden biri düşerek fenalaştı. Ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından Kahramankazan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan partili Hasan Tatlı'nın yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtiliyor.

Basına yansıyan ilk haberlerde düşerek yaralanan partilinin hayatını kaybettiği bilgisi vardı. Ancak Hasan Tatlı adlı vatandaşın yapılan müdahaleyle hayata döndürüldüğü, durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada da, 65 yaşındaki Hasan Tatlı'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Geçirdiği krizin ardından olay yerinde yapılan müdahaleyle kalbi tekrar çalıştırılan 65 yaşındaki Tatlı'nın Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledildiği ifade edilen açıklamada, şu bigiler verildi: "18 Haziran 2017 (Bugün) saat 10.05'de Cumhuriyet Halk Partisi yürüyüşüne katılan 65 yaşında bir vatandaşımız fenalaşmış ve kalbi durmuştur. Yürüyüşe eşlik eden tam donanımlı 112 Ambulans ekibimiz, vatandaşımıza anında acil ilk yardım müdahalesini yapmıştır. Olay yerinde yapılan müdahale sonucu vatandaşımızın kalbi tekrar çalıştırılmıştır. Daha sonra ekibimiz, hastamızı yakın olması sebebiyle Kazan Devlet Hastanesi Acil Servisine nakletmiştir. Burada da müdahaleye devam edilen hastamızın durumunun uygun olmasıyla birlikte bir üst merkez olan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledilmiştir. Hastamızın sağlık durumu ciddiyetini korumaktadır."

(DHA)