Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti'li olmak gurur abidesi olmak değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti teşkilatından 2019 seçimlerine kadar kapı kapı dolaşmasını istedi. Erdoğan, "AK Parti'li olmak gurur abidesi olmak değildir. Tam tersine tevazu ehli olarak milletimize yaklaşmak zorundayız" şeklinde konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

İftarın ardından konuşma yapan Erdoğan, "Cumhurla cumhuriyeti buluşturduk. Milleti, Ankara ile barıştırdık" dedi.

Ankara'daki kaçak yapılaşmaya son verdiklerini söyleyen Erdoğan, "Hatalar, yanlışlıklar yok mu, var. Ama bunları düzeltmek için yapılan çalışmaları ve güzel eserleri görmek lazım. En son Altındağ'a girdik ve oradaki eserlerimiz ortada. Ankara’ya abidevi eserler bakımından, cumhuriyetin ilk dönemi ile AK Parti dönemi arasında koskoca boşluk olduğunu görüyoruz" diye konuştu.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara'da yaşayanların darbecilere karşı durduğunu dile getiren Erdoğan, "Ankara, 15 Temmuz gecesi verdiği mücadele ile gazi sıfatını fazlasıyla hak etmiş bir şehrimizdir. 15 Temmuz gösterdi ki Ankara, istiklal ve istikbal mücadelesi veren, göğüsleyen bir şehirdir" ifadelerini kullandı.

AK Parti teşkilatının 2019 seçimlerine kadar çalışmalarını sürdürmesini isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2019 seçimlerine kadar kapısı çalınmadık ev, sıkılmadık el, tebessüm etmedik bir yüz kalmayacak. AK Parti'li olmak gurur abidesi olmak değildir. Tam tersine tevazu ehli olarak milletimize yaklaşmak zorundayız. Teşkilatımız kapı kapı dolaşmak zorunda" dedi. (HABER MERKEZİ)