Bakanın makam aracı sünnet aracı oldu

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'nde hayatını kaybetmiş Piyade Üsteğmen Serkan Çakal'ın oğlu 9 yaşındaki Metehan'ın sünnet düğünü için makam aracını tahsis etti. Bakan Işık'ın aracının önüne 'Metehan' arkasına ise 'Maşallah' yazıları yapıştırılırken araca polis araçları eskortluk yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Piyade Üsteğmen Serkan Çakal, 9 yıl önce Hakkari'de PKK ile yaşanan çatışmada hayatını kaybetti. O sırada 3 aylık hamile olan Zeynep Çakal, şimdi 9 yaşında olan oğlu Metehan için sünnet düğünü yaptı. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, sünnet olan Metehan için makam aracını tahsis etti.

Kırmızı plakalı makam aracının ön kısmına 'Metehan' arkasına ise 'Maşallah' yazıları yapıştırılırken, balon ve renkli tüllerle araç süslendi. Makam aracı Metehan'ın evinin önüne geldi. Metehan makam aracına binerken büyük sevinç yaşadı. Metehan, annesi Zeynep ile birlikte makam aracının önünde fotoğraf çektirdi.

DÜĞÜNE SAVUNMA BAKANI DA KATILDI

Düğünün yapılacağı Prof. Dr. Turan Güneş İlçe Halk Kütüphanesi Salonu'na geçildi. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Gürak salona gelirken, Metehan'a altın takarak, hediyeler verdi. (DHA)