İbrahim Erkal otoparkta baygın bulundu

Şarkıcı İbrahim Erkal İstanbul'daki evinin otoparkında baygın halde bulundu. 2.5 saatlik ameliyat geçiren Erkal'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İbrahim Erkal, Maltepe'deki evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırıldı. Şarkıcı, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk müdahalesinin ardından ambulansla Beşiktaş'ta bulunan özel bir hastaneye getirildi.

Sedye ile ambulanstan indirilen Erkal yoğun bakıma alındı.

Erkal'ın yakınları da hastaneye geldi.

ibrahimerkal3

KULAK ALTINDA YIRTIK

Erkal'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Erkal’ın sağ arka kulağının altında bir de yırtık olduğu tespit edildiği bildirildi.

HASTANE: DERİN KOMADA

Ulus'taki Liv Hospital'den Erkal'ın sağlık durumuna ilişkin şu açıklama yapıldı: "Beyin kanaması ön tanısı ile Liv Hospital’a getirilen evinin otoparkında düşmüş olarak bulunan değerli sanatçı İbrahim Erkal’ın yapılan tetkikler sonucunda son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptanmış olup hastamız derin koma durumundadır. Yoğun tıbbi destek tedavisi alan hastamız ameliyata alınmıştır."

1,5 SAAT OTOPARKTA BAYGIN KALMIŞ

Duymayan Kalmasın programına telefonla bağlanan İbrahim Erkal'ın iş ortağı Feyzullah Çelebi şu bilgileri verdi:

"Saat 01.00'de siteye giriş yapmış. Güvenlik görevlisi beni aradı. Ben 02.30'da oradaydım. 1-1,5 saat otoparkta kalmış. Doktorlar beyin kanaması geçirdiğini söylüyorlar. Rabbimden şifa diliyoruz. Dostlarından dua bekliyoruz. Allah'tan ümit kesilmez diyoruz. Zaman zaman yüksek tansiyon rahatsızlığı yaşıyordu, Eşi, çocukları ve ailesi de hastanede. "

'ÜMİDİMİZİ KAYBETMİYORUZ'

İbrahim Erkal'ın kuzeni Hilmi Şahin sanatçının sağlık durumunu anlattı:

"Yüksek tansiyona bağlı bir rahatsızlık geçirdi. Doktorlar durumu kritik diyorlar. Yapacak hiç bir şeyimiz yok. Gece 02.00'den beri hastanedeyiz. Durumu kötü. Ümidimizi kaybetmiyoruz. Dualarını bekliyoruz. Bu akşam Caddebostan'da konseri vardı. Çok acılıyız. Çok zor bir şey yaşadığımız. Herkes hastanede. Daha önce hiç bayılma gibi bir durumu olmadı. Son çocuğu onun hayatına renk katmıştı. Pazar günü beraberdik. Akşam arkadaşlarıyla yemekteydi. "

2.5 SAATLİK AMELİYAT

Beyin kanaması geçiren öğleden sonra ameliyata alındı. Yaklaşık 2 buçuk saat süren ameliyatın ardından Erkal'ın tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Sanatçının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

(DHA/HABER MERKEZİ)