'Mahalle'de kavga büyüdü: Alçak...çamur..!

Sabah gazetesi yazarı Haşmet Babaoğlu ile Star gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren'in karşılıklı suçlamaları sürüyor. Babaoğlu'nun "Bu kadar alçaklık olmaz" ithamına Taşgetiren "Önce çamurluktan çık, adam ol" ifadeleriyle yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Sabah yazarı Haşmet Babaoğlu sert ifadelerle suçlamalarda bulunduğu Star yazarı Ahmet Taşgetiren'den aynı tonda yanıt geldi. Babaoğlu, Taşgetiren’e 'mahcup hayırcı' derken Taşgetiren ise 'çamur adam' diye karşılık verdi.

Sabah gazetesi yazarı Haşmet Babaoğlu, dünkü yazısında Star gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren’i hedef aldı. Babaoğlu yazısında şu ifadelere yer verdi:

“Milli medyada yazıp çizmesine rağmen Avrupalılarla birlik halinde kendi milletini korkutanları anlayabilir miyiz? Asla!” dedi. “Bin dereden ‘taş’ getiren” diyerek isim vermeden Ahmet Taşgetiren’i işaret eden Babaoğlu, “Hiç utanmadan köşesinden kendi milletini krizle, darbeyle, savaşla korkutmak için bin dereden ‘taş’ getiren mahcup ‘hayır’cılara baktıkça... Pes, diyorum... Bu kadar alçaklık olmaz, olamaz” ifadelerini kullandı.

'ÇAMUR ADAM'

Star gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren de bugünkü yazısının sonuna isim vermeden “Ona” diyerek bir not ekledi: “Bir çamur adam. İkide bir Taşgetiren'e yapışmaya çalışıyor. Ama tutmaz. Sen önce çamurluktan çık, adam ol. Sana senin kelimelerinle hitap etmeyeceğim. Çünkü kalemim kirlenir.”

Şubat ayında da Taşgetiren, referandumdan 'hayır' çıkma ihtimalinin gözönüne alınması gerektiğini yazmış, Babaoğlu ise şu satırları kaleme almıştı:

Pek muhafazakâr, pek "abi" ve iddialara bakılırsa pek İslamcı (bana göre değil ya, ayrı konu) dün şöyle şeyler yazdı: "Evet diyenler vatanını seviyor, hayır diyenler de FETÖ'cü veya PKK'cı kabul edilirse, ortaya çıkan diyelim yüzde 40'lık grup ne olacak? Başkan, bu yüzde 40'ı ne yapacak?"

Elinin körü yapacak, demek var da...

Cesur olun, açık konuşun, ciğerimizi yiyin, değil mi!

Ama yapamazlar!

Çünkü biliyorlar ki, o zaman "abilik" konforları biter, sözlerinin yükünü sırtlanmak zorunda kalırlar.

(HABER MERKEZİ)