Galatasaray'a kayyım iddiası

FETÖ'yle yakın ilişki içinde oldukları iddia edilen eski futbolcular Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihraç süreci nedeniyle patlak veren tartışma sürüyor. Gazeteci yazar Rasim Ozan Kütahyalı, kulübe kayyum atanacağını da iddia etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gazeteci yazar Rasim Ozan Kütahyalı ve yazar Cem Küçük, eski futbolcular Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihraç süreciyle tartışma yaratan Galatasaray'a operasyon düzenleneceğini savundu. Kütahyalı, kulübe kayyım atanacağını da iddia etti.

Beyaz TV'deki programında konuşan Kütahyalı, "Galatasaray kongre üyeleri yanlış yaptılar. Bu dar zihniyet artık Galatasaray'ı yönetemez, operasyon yapılmalıdır kulüp bu FETÖ'cülere bırakılmamalıdır. En kısa sürede Galatasaray'a kayyum atanacaktır ve kulüp artık halka açılacaktır. Milyonlarca Galatasaray taraftarı kulüpte söz sahibi olacaktır. Galatasaray'ın bütün hisseleri halka açılmalı. Bu şekilde yönetilirse daha iyi yönetilecektir" ifadelerini kullandı.

Aynı programa telefonla bağlanan yazar Cem Küçük ise "Oylamada Şükür ve Erdem'in ihracını reddeden tüm üyeler hakkında teröristi övmek suçundan soruşturma açılacak" iddiasını ortaya attı. Küçük, Genel Kurul'da yapılan oylamayı MİT'in incelediğini de savundu. (Haber Merkezi)

Bakandan Galatasaray'a uyarıBakandan Galatasaray'a uyarı

Galatasaray Hakan Şükür ve Arif Erdem'i ihraç ettiGalatasaray Hakan Şükür ve Arif Erdem'i ihraç etti

Galatasaray'da 'FETÖ' ihraçlarıGalatasaray'da 'FETÖ' ihraçları