Yeni Şafak'tan 'Evet' sitemi: Nerdesiniz?

Yeni Şafak'ın Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, referandumda 'Evet' oyu vereceklere kızdı: Neden suskunsunuz? Niye ortalarda yoksunuz?

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kamuoyu yoklamalarında 'Evet' oylarının 'Hayır'ın gerisinde kalması, Yeni Şafak'ın Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'ü kızdırdı.

Karagül, bugünkü yazısında başkanlık referandumunda "Evet" diyeceklere, "Neredesiniz? Neden suskunsunuz? Niye ortalarda yoksunuz? 16 Nisan referandum kampanyasında güçlü bir 'Evet'le neden öne çıkmıyorsunuz? Neden şehir şehir, sokak sokak dolaşmıyorsunuz?" diye seslendi.

'EN ÇOK KAZANANLAR NERDESİNİZ?'

"Siyasetin öncü isimleri, AK Parti'nin akil isimleri, medyanın 'keskin' kalemleri, kamuoyunun kanaat önderleri, AK Parti hükümetleri döneminde en çok kazananlar, sizler neredesiniz? Neden sesinizi duyamıyoruz? Neden en önde değilsiniz? Neden ortalarda yoksunuz? Neden bu ülkenin öfkesine, tepkisine, savunmasına katkıda bulunmuyorsunuz? Neden öne çıkıp, yumruklarınızı sıkıp en ön sırada yer almıyorsunuz? Neden suskunluğa bürünerek bu kavgada kendinizi gizleme gayreti gösteriyorsunuz?" ifadelerini kullanan Karagül, referandumunun kişisel bir mesele olmadığını öne sürdü.

'Evet'çileri 'aklını başına almaya' çağıran Karagül, "Bugün susan, yarın milletten yüz bulamaz" ifadesini kullandı.

(HABER MERKEZİ)