TRT'nin fizikçi psikoloğundan açıklama: Fizik mezunuyum ama..!

TRT'de 'psikoloji' programları yapan Zafer Akıncı'dan psikoloji değil fizik mezunu olduğuna dair çıkan haberlere yanıt geldi. Akıncı, yasal işlem başlattığını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TRT'de yaptığı psikoloji programıyla tanınan Zafer Akıncı, hakkında çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Fizik mezunu olduğunu kabul eden Akıncı, bunun gizli tutulan bir bilgi olmadığını, Yüksek Lisans ve Doktora eğitimini Psikoloji alanında tamamladığını açıkladı.

Zafer Akıncının kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

'Lisans Eğitimimin Fizik olduğu, yayınlanan kitaplarımda yer alan özgeçmişim ve resmi internet sitemdeki tüm bilgiler kendi beyanımdır. Bu eğitim üzerine, Psikoloji alanında İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden Yüksek Lisans’ımı tamamladım. Ayrıca yurtdışından, YÖK onaylı, iki farklı üniversiteden Psikoloji alanında Doktora Eğitimimi tamamladım. İki ayrı üniversiteden doktora diplomam var. Bu eğitimlerin yanında, Türkiye’de bir çok farklı üniversiteden onaylı Aile Danışmanlığı, Öğrenci Danışmanlığı, Oyun Terapisi eğitimlerim mevcut.

... Hakkımda çıkan bu yalan ve iftira içerikli yayınları yapan, hakkımda gerçek dışı bilgiler aktararak kişilik ve mesleki haklarıma tecavüz eden şahıslara karşı yasal süreç başlatılmıştır.' (HABER MERKEZİ)

TRT psikoloğu, fizikçi çıktı!TRT psikoloğu, fizikçi çıktı!