Sedat Peker'den 'Evet' mitingi

Beykoz'da 'referandumda evet' mitingi düzenleyen Sedat Peker, "Bozkurt-Rabia işbirliğini sağlayacağız" dedi. Peker, kısa süre önce paylaştığı videoda, 'referanduma karşı sokağa çıkanlar olursa bekliyor olacağız' mesajı vermişti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Organize suç örgütü lideri olmaktan hüküm giyen Sedat Peker, İstanbul Beykoz'da bir miting düzenleyerek, anayasa değişikliği referandumunda 'evet' deme çağrısında bulundu.

'Evet' kampanyası yapacağını açıklayan Sedat Peker, bir eliyle rabia diğer eliyle de bozkurt işareti yaparak, "Bozkurt-Rabia birlikteliğini bu ülkede sağlayacağız" dedi.

Mitingin görüntülerini sosyal medya hesaplarında paylaşan Peker, mitingde yaptığı konuşmada, "Siyasetin kanseri koalisyon hükümetleridir. Partili Cumhurbaşkanlığı, koalisyon hükümetlerine son verecek tek bir yapı, tek bir sistemdir" ifadesini kullandı.

Sedat Peker: Sokağa çıkacakları bekliyoruzSedat Peker: Sokağa çıkacakları bekliyoruz

'TÜRKEŞ DE SAVUNUYORDU'

MHP Kurucu Başkanı Alparslan Türkeş'in, başkanlık sistemini savunduğunu ileri süren Peker, oyuna gelmeyeceklerini söyleyerek, sözlerine şöyle devam etti: "Bu milletimizin son dönemecidir. Durdurulmaya çalışılan Türk milletinin şaha kalkışının son engelidir. Bu engeli aşacağız."

RİZE MİTİNGİNDE TEHDİT ETMİŞTİ

Sedat Peker 1 Kasım seçimleri öncesinde de Rize'de miting düzenlemiş ve mitingdeki "Adeta dünyanın şah damarları kesilmişçesine oluk oluk hepsinin kanlarını akıtacağız. Nehirler dolusu kanları aktıkları zaman anlayacaklar" sözleri tepkilere neden olmuştu.

(HABER MERKEZİ)

Etiketler sedat peker miting evet