'Hayır afişi asan gence ateş açıldı'

CHP Gençlik Kolları Üyesi M.D.'nin dün akşam 23.30 sıralarında 'Hayır' kampanyası için afiş astıktan sonra silahlı saldırıya uğradı. Olayı gündeme getiren CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, saldırganların CHP'li gençlere 'Polis gazetesi tanıtım kartı' gösterdiğini de söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş dün gece İstanbul Maltepe'de 'hayır' afişi asan bir CHP gençlik kolları üyesine ateş açıldığını duyurdu. "Dün gece saat 23.30 sıralarında HAYIR kampanyası için afiş asan CHP Maltepe Gençlik Kolları Üyesi M.D adlı arkadaşımız silahlı saldırıya uğradı. Ailesi, M.D'nin hedef haline gelmemesi için isminin sadece başharflerini yazdığımız arkadaşımız şu an hastanede tedavi görüyor" diyen Yarkadaş, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'a da seslendi.

Yarkadaş, "Sayın Numan Kurtulmuş; çok değil daha dün 'Herkesin istediği kampanyayı düzenleyebilmesinin güvencesi biziz' dediniz. Aynı gün, İstanbul'da HAYIR paneli için afiş asan bir gencimiz, evine kadar takip edildi ve bindiği araca ateş edildi" dedi.

Etiketler CHP gençlik hayır