HaberSİZsiniz’de Amedspor ve futbol konuşulacak

haberSİZsiniz, Diyarbakır’dan yayınlanacak. Programın konukları Amedspor Başkanı Nurullah Edemen, futbolcu Yusuf Yağmur.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Muhalif medya organlarını kapatılmasının ardından 30 Ekim’de ilk programını yaparak doğru haberi halka ulaştırma çabasına girişen haberSİZsiniz, bu akşam ilk kez Diyarbakır’dan yayınlanacak. Saat 20.00’da Vecdi Erbay’ın moderatörlüğünde yayınlanacak programda futbol konuşulacak. Programın konukları Amedspor Kulübü Başkanı Nurullah Edemen, futbolcu Yusuf Yağmur ve Mor Tribün taraftar grubu olacak.

Programı Facebook ve Twitter üzerinden canlı olarak izlemek mümkün.

haberSİZsiniz 30 Ekim 2016’da Mülkiyeliler Birliği’nde yaptığı programla faaliyetlerine başlamıştı. Ayşegül Doğan moderatörlüğünde yapılan programa FOX TV Ankara Temsilcisi Sedat Bozkurt, kapatılan Hayat TV’den Sultan Özer, Azadi TV Genel Yayın Yönetmeni İrfan Uçar, Milliyet Gazetesi Ankara Bürosundan Gökçer Tahincioğlu, CHP Milletvekili Şenal Sarıhan, HDP Parti Sözcüsü Ayhan Bilgen, CHP Milletvekili Murat Emir, HDP’li Saruhan Oruç, Hürriyet gazetesinden Mesut Hasan Benli, Türkiye Gazeteciler Sendikası Genel Başkanı Gökhan Durmuş, kapatılan JİNHA Ankara editörü Sibel Yükler, LGBTİ aktivisti Ozan Uğur, KESK Eşbaşkanı Şaziye Köse, Nuran Talu, Gündem Çocuk’tan Ezgi Koman ve haberSİZsiniz adına Ulaş Akyol ve sendika.org muhabiri Demet Yılan katılmıştı.

O günden bu yana, 25 gün gözaltına alınan gazeteciler, tutuklu gazeteciler,  Hrant Dink, KHK ile ihraç edilen akademisyenler, Anayasa değişikliği, tarikat yurtları, ekonominin durumu, Kadınlara yönelik şiddet ve kadın hareketi, Kürt sorunu, Ankara Katliamı davası ve Cumhuriyet Gazetesi’ne yönelik baskılar gibi pek çok konuda yapılan programı yüzbinlerce kişi izledi.