Hadımköy'deki plastik fabrikasında patlama

İstanbul Hadımköy’de bir plastik fabrikasında patlama meydana geldi. Patlamada yaralılar olduğu bildiriliyor...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Hadımköy'de bulunan bir plastik fabrikasının depo bölümünde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından alev alev yanmaya başlayan fabrikada bulunan 4 kişi yaralandı. İtfaiyenin söndürme çalışmaları gece geç saatlere kadar devam etti.

Arnavutköy, Orgeneral Eşref Bitlis caddesinde bulunan plastik fabrikasının depo bölümünde 17.00 sıralarında patlama meydana geldi. O sırada depoda bulunan 4 kişi yaralandı. Şiddetli patlamanın ardından depoda bulunan granül plastik ham madde alev aldı. Çalışanların ihbarı üzerine fabrikaya sağlık ekibi ve itfaiye sevk edildi. Olayda yaralanan 4 kişi çevre hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Öte yandan, fabrikaya Arnavutköy itfaiyesi başta olmak üzere çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. İtfaiye ekipleri depoda başlayan yangının fabrikanın diğer bölümlerine sıçramaması için yoğun çaba sarf etti. Yanıcı özelliği yüksek plastik ham maddeyle dolu olan depoda yangın nedeniyle zaman zaman patlamalar oldu.

(DHA)