Mustafa Denizli'nin eşinden 'darp' açıklaması

Mustafa Denizli ile eşi Elvin Elçi ayrılık kararı aldı. Elvin Elçi, Denizli'nin darp iddialarına basın açıklaması ile karşılık verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Teknik direktör Mustafa Denizli, 2010’un temmuz ayında evlendiği Evin Elçi’nin kendisinden boşanmak için 5 milyon lira istediğini ve eşinin  ağabeyleri tarafından darp edildiğini ileri sürerek savcılığa başvurdu. Denizli şikâyet dilekçesine, 6 yıllık eşi Evin Elçi’nin evi terk etmesi üzerine, boşanma aşamasına geldiklerini söyledi. Evin Elçi, Denizli'nin iddiaları üzerine basın açıklaması yaptı.

EVİN ELÇİ'DEN BASIN AÇIKLAMASI

Elçi, açıklamasında Mustafa Denizli ile boşanmak istediğini,  bu kararı alma noktasına getiren sebepleri hassasiyetine ve aile mahremiyetine büyük bir özen ve incelik göstererek dile getirdiğini ve aynı hassasiyeti kendisinden de beklerken, Mustafa Denizli’nin, 'ismine ve kendisine yakıştıramadığı bir şekilde, şahsı ve ailesi hakkında doğru olmayan' beyanlarda bulunarak boşanma davası açmış olması karşısında 'büyük bir üzüntü ve şaşkınlık duyduğunu' belirtti.

5 MİLYON TL İDDİASI YALANLANDI

Elçi açıklamasında, "Suç duyurusundaki, Mustafa Denizli’nin darp edildiğine ve kendisinden 5 milyon TL para istendiğine dair iddialar tamamen hilafı hakikat beyanlardan ibaret olup, bir yanılsama yaratma ve gerçek boşanma sebeplerini çarpıtma amacı gütmektedir. Mustafa Denizli’nin bayılacak kadar dayak yediğini iddia ettiği 25 Eylül 2016 tarihinden sonra herhangi bir suç duyurusunda bulunmayıp, yaklaşık üç ay sonra, tam da ağabeyimin Mustafa Denizli ve avukatları hakkında şikâyette bulunmasının hemen ardından yapılmış bu suç duyurusunun haklılığını kamuoyunun takdirine bırakıyorum" dedi. (HABER MERKEZİ)