Denizli: Eşimin kardeşleri ölümle tehdit etti

Mustafa Denizli, anlaşmazlık yaşadıkları eşi Evin Elçi’nin boşanmak için 5 milyon lira istediğini öne sürdü. Eşinin kardeşlerinin endisini darp ettiklerini belirten Denizli, "Biz aşiretiz seni ve tüm sülaleni öldürürüz diye tehdit savurdular" diyerek şikayette bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Teknik direktör Mustafa Denizli, 2010'un temmuz ayında evlendiği Evin Elçi'nin kendisinden boşanmak için 5 milyon lira istediğini ve eşinin  ağabeyleri tarafından darp edildiğini ileri sürerek savcılığa başvurdu. Denizli şikâyet dilekçesine, 6 yıllık eşi Evin Elçi'nin evi terk etmesi üzerine, boşanma aşamasına geldiklerini söyledi.

Hürriyet'in haberine göre Denizli, yalnız yaşadığı eve 21 Eylül'de kendisini terk eden eşinin aniden geri geldiğini, evdeki çalışanı zorla dışarı çıkarmaya çalıştığını ileri sürdü. Ne olduğunu anlamaya çalıştığını belirten Denizli, birden eşinin ağabeyleriyle karşı karşıya kaldığını söyledi. Denizli, yaşadığı şaşkınlık sonrası, eşinin kardeşlerinin eve nasıl girdiklerini anlamaya çalıştığı sırada kayınbiraderlerinin tehditlerine maruz kaldığını iddia etti. Denizli eşinin kardeşlerinin "Boşanmak için bize 5 milyon lira vereceksin" diyerek kendisini tehdit ettiklerini anlatırken, bir süre sonra evi terk ettiğini kaydetti.

25 Eylül günü eşi ve kayınbiraderlerinin yeniden evine geldiğini belirten Denizli, boşanma davası için istedikleri parayı vermediği için kayınbiraderleri tarafından darp edildiğini öne sürdü.

'BÜTÜN SÜLALENİ ÖLDÜRÜRÜZ'

Başına ve boynuna aldığı darbeler sonucu yere düştüğünü anlatan Denizli, eşinin kardeşlerinin tehdit ve darba saatlerce devam ettiğini iddia etti. Denizli, eşinin kardeşlerinin "Bak biz aşiretiz seni öldürürüz. Kafana sıkarım senin lan. Bir tek seni öldürmeyiz hem de bütün sülaleni öldürürüz" diyerek kendisini ve ailesini ölümle tehdit ettiklerini de öne sürerek, can güvenliğinden endişe etmeye başladığı için ailesine yaşadığı bu durumu anlatmaya karar verdiğini kaydetti.

'CAN GÜVENLİĞİMDEN ENDİŞE EDİYORUM'

Büyük kızının evine giderek yaşadıklarını anlattığını belirten ünlü teknik direktör, aldığı darbeler sonrası vücudunda oluşan morluk ve darp izlerini de ailesine anlattığını belirtti. Denizli dilekçenin sonunda şöyle dedi:

"Yaşadığım fiziki ve psikolojik saldırı sonrası psikolojim bozuldu. Ailemin ve kendi can güvenliğimden endişe ediyorum. Hiçbir kabahatim yokken mağdur oldum. Yaşadığım darp sonrası hissettiğim korkuyu kelimelerle anlatmam mümkün olamaz. Bayıldım ve adeta ölümle burun buruna geldim. Evin Elçi'nin ve ağabeylerinin cezalandırılmasını istiyorum."

Denizli, evine gizlice giren eşinin kardeşlerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerini ve darp raporunu delil olarak sunarak, ev çalışanlarının tanık olarak dinlenmesini istedi. Denizli'nin şikâyeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.