Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağı

Diyarbakır Valiliği, Lice, Hani, Kocaköy ile Silvan ilçesindeki 21 mahallede bu sabah sokağa çıkma yasağı ilan etti. Yasağın süresi belli değil.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Diyarbakır Valiliği, Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri sınırları içerisindeki dağlık ve ormanlık alanlarda PKK'ye yönelik operasyon başlatılacağını duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada, Lice İlçesi'ne bağlı Güçlü ve Gökçe, Hani İlçesi'ne bağlı Kırım, Gömeç ve Yayvan, Kocaköy İlçesi'ne bağlı Yazıköy ve Şaklat Köyü'nde bugün saat 05.00’dan geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtildi.

İKİNCİ AÇIKLAMA

Valilikten daha sonra yapılan ikinci açıklamada ise, yine düzenlenecek operasyon nedeniyle bugün saat 06.00'dan itibaren geçerli olmak üzere Silvan İlçesi'nin kırsal kesimdeki Kazandağı, Demirkuyu, Taraklı, Darıseven, Kalemli, Toklar, Boğazönü, Dönenkaya, Çalönü, Gürpınar, Ormandışı, Taşpınar, Altınkum, Arı kırsal mahalle veya mezralarında ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtildi. (DİYARBAKIR/DHA)

Etiketler diyarbakır yasak sokak