Başbakan: Gereken yanıtı vereceğiz

Başbakan Binali Yıldırım Kayseri'de askerlere yönelik saldırıyla ilgili Kahramanmaraş'ta açıklama yaptı: "Sütçü İmamların memleketinden bu alçaklara gereken yanıtı vereceğiz..."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Başbakan Binali Yıldırım Kayseri'de yaşanan saldırı hakkında açıklamalar yaptı. Kahramanmaraş'ta açıklamalar yapan Yıldırım, "Haftasonu izni için çıkan askerlerimizi götüren halk otobüsüne bir canlı bomba saldırısı maalesef gerçekleşti. Şehit olan ve yaralanan askerlerimiz var. Bakanlarımız şu an olay yerinde emniyet güçleri ve mülki yetkilerle gerekli çalışmaları yapıyorlar" dedi.

HDP: En sert şekilde kınıyoruzHDP: En sert şekilde kınıyoruz

Kayseri'de askerleri taşıyan otobüse saldırıKayseri'de askerleri taşıyan otobüse saldırı

Yıldırım Kahramanmaraş'taki programını iptal etmemesiyle ilgili bir soruya ise, "Neden edelim. Bu saldırıların amacı bu zaten. Terör örgütü şunu bilmelidir ki, Çanakkale ruhu, istiklal ruhu bu millette vardır. O yüzden programımızı yapacağız ve Sütçü İmamların memleketinden bu alçaklara gereken yanıtı vereceğiz" dedi. Kahramanmaraş'tan sonra geçeceği Konya programı saldırının hemen ardından iptal edilen Yıldırım, Ankara'ya geçeceğini ve değerlendirme yapılacağını söyledi. (HABER MERKEZİ)

Genelkurmay: 13 asker şehitGenelkurmay: 13 asker şehit

ABD'den Kayseri saldırısına kınamaABD'den Kayseri saldırısına kınama