Yazar Beki İkala Erikli öldürüldü

Yazar Beki İkala Erikli ofisinin bulunduğu binanın girişinde öldürüldü. Saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Melekler ile Yaşamak" kitabının yazarı Beki İkala Erikli, silahlı saldırıda öldürüldü. Kimliği belirlenemeyen kadın saldırgan olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Saldırı saat 18.00 sıralarında, Beyoğlu'nda yaşandı. Beki İkala Erikli, seminer vereceği ofisine gitmek asansöre yöneldiği sırada, bina içinde bulunan bir kadın tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Kimliği belirlenemeyen saldırgan Erikli'ye 3 el ateş etti. Saldırgan yaya olarak kaçarken silah sesini duyan çevredekiler olay yerine geldi. Hareketsiz şekilde yerde yatan Erikli'yi gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen, Erikli olay yerinde hayatını kaybetti.

Polis ekipleri saldırganın kaçış yönü ve kimliğini tespit etmek için apartmanın girişindeki ve sokak içerisindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Görgü tanığı Taci İnan "Silah sesi duyulmadı. apartmandakiler abi koş koş dedi yerde yatıyordu. Can kurtaran çağırdık. Dördüncü katta iş yeri var, hayal dünyası diye. Şok geçirdim, bir tane burada vardı. bir tane de burada vardı. Vücuduna üç tane kurşun girmiş. Çok iyi birisiydi" dedi. (İSTANBUL/DHA)

beki-ikala-erikli-karosel

Öldürülen yazar Beki İkala kimdir?Öldürülen yazar Beki İkala kimdir?