Ahmet Hakan'dan Ziya Pir'e: 'Katil' de programa çıkarayım

Ahmet Hakan Beşiktaş saldırısıyla ilgili yazısında HDP'yi de eleştirmişti. Milletvekili Pir'in çağrısına ise köşesinden yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hürriyet gazetesi yazarı ve CNN Türk'te yayınlanan 'Tarafsız Bölge' programının sunucusu Ahmet Hakan'dan HDP'li Ziya Pir'e, "PKK’nın taşeronu TAK için 'katil' de seni programa çıkarayım" yanıtı geldi!

Beşiktaş saldırısına ilişkin bir yazı yazan Hakan, HDP'li Ziya Pir'in, "Hande'yi savunmak için halden hale gireceğine bizi programına davet etsene!" tweetine köşesinden yanıt verdi.

'BİZİ KONUŞTURMUYORSUN' DEMİŞTİ

Ahmet Hakan'ın partilerini hedef göstermesine tepki gösteren HDP Milletvekili Ziya Pir, Hakan'a yanıt vererek, "Hande'yi savunmak için halden hale gireceğine bizi programına davet etsene! Hem bizi konuşturmuyorsun hem de hakkımızda yazı yazıyorsun" demişti.

Pir'e yanıt veren Hakan, programa davet için "katil" tweeti şartını ileri sürdü. Hakan, "Eğer Twitter’daki hesabından... PKK’nın taşeronu TAK için... Sadece ve sadece... “KATİL” ifadesini kullanma zahmetine katlanırsan... Seni hemen programa davet edeceğim" yazdı. (HABER MERKEZİ)