Sinop Berkay'ı gözyaşlarıyla uğurluyor

İstanbul'daki bombalı saldırıda hayatını kaybeden tıp fakültesi öğrencisi Berkay Akbaş'ın binlerce Sinoplu tarafından son yolculuğuna uğurlanıyor. Cenazesi helallik alınması için babaevine götürülen Berkay, yarın Sinop Şehir Mezarlığı'nda defnedilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş'taki bombalı saldırıda yaşamını yitiren Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Berkay Akbaş'ın (19) cenazesi Sinop'daki evlerine getirildi.

İstanbul'daki otopsi işlemlerin ardından ailesi tarafından alınan Akbaş'ın cenazesi, Beşiktaş Belediyesine ait cenaze aracıyla Sinop'a getirildi.

Vali Hasan İpek, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Belediye Başkanı Baki Ergül, Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda yurttaş tarafından karşılanan Akbaş'ın cenazesi, Sinop Belediyesi gasılhanesine konuldu.

Bomba kurbanı şoför Kürtçe ağıtlarla uğurlandıBomba kurbanı şoför Kürtçe ağıtlarla uğurlandı

HELALLİK İÇİN BABA EVİNDE

Akbaş'ın babası Salim Akbaş, burada Vali Hasan İpek ve beraberindekilerle vatandaşların başsağlığı dileklerini kabul etti. Berkay Akbaş'ın cenazesi daha sonra helallik alınması için evlerinin önüne götürüldü. Berkay'ın babaevine bayraklar ile üzerinde Fenerbahçe formasının yer aldığı fotoğrafı asıldı.

berkay3 Berkay'ın öğrencisi olduğu Başkent Üniversitesi'nde öğrenciler anma etkinliği düzenledi.

Helallik alınmasının ardından Büyük Cami avlusuna götürüldü.

berkayakbas

Akbaş'ın cenazesi yarın Sinop şehir mezarlığında toprağa verilecek.

(HABER MERKEZİ)