Şirvan'da 1 işçinin daha cesedine ulaşıldı

Siirt'in Şirvan ilçesindeki madende meydana gelen heyelan altında kalan işçilerden Kerem Arat ve Mahmut Batumak'ın cesedi bugün toprak altında çıkartıldı. Halen 4 işçiyi arama çalışmaları sürüyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Siirt'in Şirvan İlçesi'ne bağlı Maden Köyü'nde heyelan faciası nedeniyle toprak altında kalan son 6 işçi arama kurtarma çalışmaları sürerken, Keram Arat ve Mahmut Batumak adlı işçilerin cesedine ulaşıldı.

Şirvan İlçesi'ne bağlı Maden Köyü'ndeki bakır madeninde 17 Kasım'da meydana gelen heyelan sonrası oluşan göçük altında kalan işçileri arama çalışmaları sürüyor. AFAD koordinasyonunda Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nden uzman köpeklerin de katıldığı çalışmalarda şimdiye kadar 10 işçinin cesedi toprak altından çıkarılırken, bugün yapılan çalışmalarda eksvatör operatörü Kerem Arat'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Siirt nüfusuna kayıtlı olan evli ve 1 çocuk babası Arat'ın cesedi, Siirt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Akşam saat 22.00 sıralarında ise Mahmut Batumak'ın cesedi, toprak altından çıkarıldı. Halen toprak altında bulunan işçiler Yavuz Yıldız, Halil Başer, İbrahim Kılınç ve Nusret Beyza Alma'yı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. (SİİRT-DHA)