Sultanbeyli'de patlama: 5 yaralı

İstanbul'da bir sanayi sitesinde patlama yaşandı. Patlamanın kozmetik ürünleri üretilen bir imalathanede yaşandığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da Sultanbeyli Oto Sanayi Sitesi'nde patlama meydana geldi. Patlamada 1'i ağır 5 kişinin yaralandığı belirtildi.

Patlama, saat 16.20 sıralarında, kozmetik ürünleri üreten bir imalathanede yaşandı. İşçilerin çalıştığı sırada, henüz belirlenemeyen bir nedenle buhar kazanı patladı. Patlamanın etkisiyle içerideki kimyasal maddeler alev aldı.

Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Patlamada içeride bulunan işçilerden Nazmiye Aydın, Nuh Fırat, Muhammet Kartal, Tayyar Araç ve Suriye uyruklu Hasan Omar yaralandı. Yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan 5 yaralıdan 1'inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alındı. Olay Yeri İnceleme ekipleri de patlamanın meydana geldiği imalathanede inceleme yaptı.

'DEPREM OLDU SANDIK'

Patlama nedeniyle imalathanenin duvarları yıkılırken, bina önünde park halinde bulunan 3 otomobil de kullanılamaz hale geldi.

Sanayi sitesinde dükkanı olan bir başka esnaf patlama anını şu sözlerle anlattı: "İşyerinde çalışıyorduk, deprem oldu sandık. Bir ses geldi, gümbürtü sesi. dışarı baktığımızda her taraf yanıyordu. İtfaiye gelip müdahale etmeseydi sanayi yanardı."